Svira på Stureplan

Det råder inga tvivel om att Stockholm är en stad som är känd för sitt breda uteliv. För även om många förknippar Stockholms uteliv med just Stureplan, så finns det faktiskt en hel del andra bra krogar och barer som ligger utanför Stureplans gränser. Men då gäller det att vända sig till rätt stadsdelar och rätt ställe, annars kunde man lika gärna ha stannat på Stureplan.

Och även om Stureplan har ett rykte som heter duga, så ska man inte tacka nej till en kväll i detta område. Här finns trots allt de största klubbarna och de mest trendiga barerna, och inte av vilken anledning som helst. För det är helt enkelt här som de flesta betydelsefulla människorna väljer att spendera sina kvällar, och just därför så anses Stureplan vara lite mer av den dekadenta sorten.

Men man ska heller inte bli förblindad av alla kändisar. På Stureplan hänger en mycket stor blandning av människor, och på ställen som exempelvis Sturehof hittar man människor ifrån alla klasser. Där finns en bardisk som är öppen för vem som helst, när som helst. Ett ställe som helt enkelt välkomnar alla som stiger in med en trevlig och avslappnad attityd.