Konferens i Stockholm

En lyckad konferens motiverar deltagarna, skapar gemenskap och bygger ett starkt team. Se till att välja plats med omsorg för att konferensen ska bli så lyckad som möjligt.

Det lönar sig att vara noggrann med valet av konferensplats för att alla deltagare ska bli nöjda. När du ska välja konferensplats och aktiviteter för konferensen underlättar det att ta hjälp av https://konferenspoolen.se/sv/anlaggningar/konferens-stockholm för att hitta den konferensplats i Stockholm som passar ert företag bäst.

Konferensens viktiga betydelse

Konferenser på annan plats än kontoret är ett viktigt verktyg för alla medarbetare och ledningsgrupper på företag. Borta från kontoret finns utrymme för en mer avslappnad kommunikation, något som är viktigt för att utveckla ett företag. Managementkonsulten Harry Wallenholm menar att även om ett artigt och trevligt klimat kan låta eftersträvansvärt kan det bli kontraproduktivt om det hindrar utmanande eller kritiska synpunkter.

– Artigheten blir i själva verket ett hinder för gruppens utveckling och mognad, säger Harry Wallenholm. Läs hela artikeln här.

Avslappnad miljö och god mat och dryck

Valet av plats är viktig för att en konferens ska bli lyckad. Att lämna kontoret skapar sammanhållning och gör att medarbetarna har lättare att släppa det vanliga jobbet och fokusera på konferensens innehåll. En bra konferens ska vara energigivande och det är därför viktigt att lägga tid på en bra planering. Genomtänkta aktiviteter, underhållning och föreläsningar är viktiga delar. Bra konferenslokaler med god ventilation och möjlighet att gå ut och sträcka på benen är också viktigt. En rogivande miljö med utsikt över vatten eller vacker natur sänker stressnivån hos deltagarna. Även god mat och dryck bidrar till en lyckad konferens.