Njut av Kent in i det sista


KentDen 13 mars 2016 släppte rockgruppen Kent bomben om att de skulle sluta som band genom att publicera en video på Youtube som de sedan spred runt till sina fans genom sociala medier.

De kommer släppte sedan en sista platta “Då som nu för alltid” och kommer ta farväl genom en avskedsturné som avslutas i Stockholm den 17 december. När biljetterna släpptes var det kaos på bokningssajten och många satt i timmar i kö och väntade på sin tur att få köpa biljetter till den sista konserten och under tiden som den blev slutsåld släpptes ytterligare biljetter till 2 extra föreställningar dagarna innan.

Kent och maten

Restaurangen Lilla ego där bland annat Årets kock 2016 Jimmi Eriksson arbetar och är den restaurang i Stockholm där de enbart spelar Kents musik, annonserade strax därefter att eftersom Kent lägger ner så kommer även de att lägga ner restaurangen i december. Så det kommer att bli en dyster höst för Kents fans som gjort Lilla ego till sin stammisrestaurang men det går ju att njuta av dem båda in i det sista. Det må vara lite klurigt att få bord på Lilla ego eftersom det är en enormt populär restaurang och de har rätt få platser men om man är ute i god tid och bokar långt fram så går det att få en bokning samt att de har några obokningsbara platser i baren som man kan få om man är där i tid eller kommer lite senare på kvällen. Ett annat tips är att följa dem på Instagram där de postar sina rätter samt annonserar ut om de fått avbokningar. Det ultimata avskedet av Kent måste ändå vara boka plats på Lilla ego och sedan åka direkt till Ericsson arena för att se dem spela en sista gång. Har du inte ätit på Lilla ego eller hört talas om Jimmi Ericsson så kan du se en intervju av honom nedan där han berättar lite om vem han är och vad han gillar och blir du inte sugen på att besöka restaurangen efter det så tycker du inte om mat.